Inlagda grönsaker

Inlagda grönsaker Sala Heby, Avesta & Västerås

Inlagda grönsaker erbjuder en fantastisk kombination av smak och konservering. Vi på Norrängens Trädgård använder våra lokalodlade grönsaker för att skapa en härlig smakupplevelse som du kan njuta av under en längre tid. Efter att vi odlat våra egna tomater, gurkor och chili med mera läggs de sedan i lag tillsammans med kryddor och förvaras svalt för att smakerna ska utvecklas. Ju längre de får stå desto mer intensiv blir smaken. Vi erbjuder även lokalodlad jordgubbssylt och hallonsylt.


Inlagda grönsaker är gott till det mesta!

Inlagda grönsaker är mångsidiga och kan användas på olika sätt. De kan serveras som tillbehör till rätter som sallader, smörgåsar och hamburgare för att lägga till en extra smakdimension. De kan också användas som ingredienser i rätter för att ge en krispig och syrlig kontrast till andra smaker. Utöver att våra inlagda grönsaker smakar gott är de också rika på näringsämnen och innehåller de fibrer, vitaminer och mineraler som är viktiga för en balanserad kost.

Kom till oss för inlagda gurkor, tomater och chili

Kom till oss på Norrängens Trädgård i Sala för inlagda grönsaker som har bättre och mer intensiv smak än de inlagda grönsaker du kan köpa i matbutiken!